dinsdag 30 november 2010

Break Kidz en Dez bij het club van Sinterklaas feest



In het weekend van 26 t/m 28 Oktober, waren de Breakkidz geboekt voor 4 shows bij het Club van Sinterklaas feest.


Het weekend begon vrijdag voor de generale repetitie en de laatste spacing mogelijkheden op het podium.
Wat zeg ik PODIUM!!!!!

Wat waren we overdonderd door hal 12 van de Jaarbeurs, 10.000 bezoekers per show en dan 4 shows. De zenuwen begonnen al gelijk toe te nemen om voor zoveel mensen op te treden. Backstage aangekomen deelden de bboys hun kleedkamer met niemand anders dan de enige echte NL kampioen op de BMX Dez. Ze kenden elkaar natuurlijk al een beetje van Holland Got Talent dus Dez werd op toepasselijke wijze gegroet.

In de avond weer aangekomen in het hotel was het nog wel even nodig om een goede Hotel lobby sessie te houden waar ze nog even alle overgebleven energie kwijt konden voor het tijd was om de ogen dicht te doen en de blikken op stage time te zetten.

Zaterdag ochtend....
Toch wel inclusief ontbijt of alleen ontbijt bij hal 12, we wisten het even niet zeker dus hebben we maar van 2 walletjes gegeten zodat de jongens (ouders en begeleider) in ieder geval goed hadden ontbeten!

Jawel hoor, eindelijk is het zover, een leger pieten, de enige echte Sinterklaas met Amerigo, Fransje Bauer, Nicolette van Dam, Keet, Ralf, die twee leuke meiden van het jeugd Euro songfestival Anna en Senna en zoveel meer mensen maakte zich klaar voor de eerste show.

Om te beginnen een parade door het publiek heen met als hekkensluiter de BKZ en Dez.
Dez moest namelijk de show openen waar wij het van hem overnamen om daarna in een battle tegen elkaar te eindigen.
Het moment was aangebroken, eerst ff een pep talk van Tbone, daarna de Famous BKZ handshake en KNALLEN MAAR!



Tussen de 2 shows door was het wel echt even nodig om de live stream van RedBull BC One te kijken. Special moment voor LeeLou aangezien Just Do It Niek, een van de finalisten in zijn crew Rugged Solutions zit. Helaas voor Leelou en Niek verloor hij deze finale, des al niet te min was Leelou zeer trots op de 2e plaats van zijn crew maat JDI.











Zondag....
Nog even genieten dan van de laatste dag, de laatste foto's maken met hun BN'R vrienden waaronder top scorer aller tijden van het Nederlands elftal Patrick Kluivert.
De laatste 20.000 man een top show geven, de laatste trucjes oefenen op de BMX van Dez en de laatste meet en greet na de show met al die kinderen!




De druk werd wel iets hoger naar mate de laatste show dichterbij kwam. Deze werd namelijk opgenomen door RTL om uitgezonden te worden op pakjes avond.
Oww ow als me run maar goed gaat, gooi je nou wel die 1 1/2 Airflair of niet en als ik me wissels maar niet vergeet.
Dus daar gingen ze, met volle overgave hun laatste show in, en jawel hoor duidelijk mag zijn dat het ook de beste was van de 4 en dat er een paar beest runs tussen zaten vanjewelste.

Het was wederom een groot succes en de Break Kidz willen iedereen bedanken, de mensen backstage, de organisatie, de moeder van Frans Bauer en natuurlijk Dez voor een dope weekend die we niet snel zullen vergeten.

Tot de volgende....en het hele spektakel wordt aankomende Zondag vanaf 14:55 uitgezonden op RTL4, check it out!

en voor alle foto's check de hyves, facebook en website!

Peace, Love en Unity
Break Kidz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten